Uitvoering   

Toeristische ontwikkeling Historisch Delfshaven, Rotterdam
 

Het pittoreske Historisch Delfshaven biedt veel kansen voor toeristische ontwikkeling. In het wijkactieprogramma is dit gebied aangewezen als Icoon voor Delfshaven. In opdracht van Deelgemeente Delfshaven ondersteunt Início een aantal projecten in de functie van projectregisseur.

In overleg met betrokken partijen en ondernemers is besloten welke projecten concreet uitgevoerd moeten worden. De meest opvallende daarvan is het opzetten van een Toeristisch Informatiecentrum in het Zakkendragershuisje. Hier kunnen sinds juli 2009 bezoekers terecht voor informatie over het gebied. Het Informatiecentrum is een initiatief van de Deelgemeente en Woonbron en is tevens een leerwerkplek voor studenten Toerisme & Recreatie van het Albeda College.

Naast het opzetten van het Informatiecentrum heeft Início samen met ondernemers een algemene folder en een gratis dagprogramma ontwikkeld. Momenteel wordt ook gewerkt aan een website. Als projectregisseur brengt Início daadkrachtige mensen bij elkaar en biedt ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van de projecten.

 

   Início   |   Mathenesserdijk 414B   |   3026 GV Rotterdam   |   Tel: 010 221 00 00   |   E-mail: info@inicio.nl   |   Twitter.com/inicio_bv   Volg Início op Twitter